Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Fatma Şahin yapar, Nihat Çiftçi bakar

Fatma Şahin yapar, Nihat Çiftçi bakar

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte kullanılan içme suyunun şubat ayı itibariyle yüzde 15 indirimli olacağını açıkladı. Ancak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin öyle bir indirim olayı olmadı. Aksine yeni yılda vatandaşa zamla “günaydın” dedi.

Her ne kadar kentte herkes Şanlıurfa’nın Gaziantep’in birkaç sene gerisinden geldiğini söylese de bu durum söylenenin de tersi…Şanlıurfa aslında Gaziantep’in birkaç yıl değil 50 yıl gerisinde seyrediyor. Son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bir ilke imza atarak, koltuk için değil halk için belediye başkanlığı yaptığını herkese gösterdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte kullanılan içme suyunun şubat ayı itibariyle yüzde 15 indirimli olacağını açıkladı.

ANTEP SUYU MARAŞ’TAN ALIYOR AMA…

Gaziantep içme suyunu Kahramanraş’tan alıyor. Ancak vatandaşını zorda bırakmak istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin suyu ithal de etse vatandaşın  mağdur olmaması için Şubat ayında yüzde 15 indirim yapacağını açıkladı.

BİZDE BARAJ VAR AMA ANTEP KADAR OLAMIYORUZ

Suyunu Kahramanraş’tan ithal eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin buna rağmen suda indirim yaparak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin en büyük barajını sahip olan Şanlıurfa ise Türkiye’de suyu en pahalı tüketen illerin başında geliyor. Antep’teki indirimi duyan Şanlıurfalı vatandaşlar ise Nihat Çiftçi’nin de gerekeni yapmasını istedi. Hatta Gaziantep’ten önce İstanbul ve Ankara’da suya indirim yaptığını açıklamıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan