Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şire Pazarı’nda bu yıl korkulan olmadı

Şire Pazarı’nda bu yıl korkulan olmadı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da bütün meyve ve sebzeler Adıyaman, Diyarbakır, Adana gibi yerlerden gelirken Şanlıurfalıların en çok korktuğu fiyatlarda herhangi bir değişme olmadığı öğrenildi.

Şanlıurfa Şire Pazarı’na gelen bütün meyve ve sebzeler dışarıdan geliyor. Hal böyle olunca Urfalıların aklına tek bir soru geldi, “fiyatlar bu yıl nasıl olacak?” Ancak Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş yaptığı açıklamada Şanlıurfalıların yüreğine su serpti.

AKBAŞ: FİYATLARDA BU YIL FAZLA OYNAMA OLMAYACAK

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş, bahar aylarına girilmesiyle beraber meyve ve sebze fiyatlarında düşüş olacağını kaydetti. Akbaş, “Ürünlerimiz her ne kadar dışarıdan gelse de fiyatlarda bu yıl fazla oynama olmayacak. Vatandaşlarımız bu yönden rahat olsun. Özellikle bahar aylarına girilmesiyle beraber fiyatlarda daha da düşüş olacak” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan