Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Güvercin tutkunları kahvehanelerde bir araya geliyor

Güvercin tutkunları kahvehanelerde bir araya geliyor

(Ruha Haber Ajansı) Kenttin en önemli tutkularından olan güvercine yönelik ihaleler hafta sonları devam ediyor. Haşimiye bölgesindeki kahvehanelerde düzenlenen ihalelerle güvercin tutkunları streslerini atıyor.

Şanlıurfa’da güvercin tutkusu bambaşka. Kuşçular Kıraathanesinde bir araya gelen güvercin meraklıları, güvercinlerin tanıtımını yapmak için kendi aralarında ihale usulü ile güvercin satışı yapıyor. Güvercin borsası tabir edilen, cinsi ve özelliğine göre fiyatların 2 bin liraya kadar değiştiği pazarda, meraklıları beğendikleri kuşa sahip olabilmek için kıyasıya pazarlık yapıyor. Kuşlar fiyatına ve cinsine göre 30 liradan başlayıp 2 bin liraya kadar çıkabiliyor. Burada satılan her kuş için yüzde 10 pay ise kuşu satışını gerçekleştiren tellal hakkı olarak veriliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan