Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / BELSAN avukatları ne iş yapar?

BELSAN avukatları ne iş yapar?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELSAN A.Ş avukatları işlerini yapmadan maaş aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda ilk olarak Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “BELSAN’da milyonluk vurgun” adlı haberden sonra Satın Alma biriminde M.K isimli şahıs milyonlarca lirayı zimmetine geçirip kayıplara karışmıştı. BELSAN A.Ş’de sorumluların istifası beklenirken yönetim olayla alakası olmayan 11 gariban işçinin işine son vermişti.

DANIŞILMAYAN DANIŞMANLARDAN SONRA BİR DE AVUKATLAR ÇIKTI

Yaşanan olayda bir haksızlık olduğunu düşünen İ.K adlı işçi mahkemenin yolunu tutmuştu. Mahkeme ise yaptığı inceleme de işçi haklı buldu ve BELSAN’ın tazminat ödemesine karar verdi. Ancak dava sırasında BELSAN A.Ş’nin avukatlığını yapan M.Ş.İ adlı avukatın duruşmaya katılmadığı öğrenildi. Daha önce işe gitmeden maaş alan danışmanlardan sonra bu sefer de işini yapmadan maaş alan avukatlar çıktı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. ahmet sağır

    Bu soruyu b.şehir belediye başkanı AVUKAT nihat çiftçi’ye sorun?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan