Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’ya tek muayene istasyonu yetiyor mu?

Urfa’ya tek muayene istasyonu yetiyor mu?

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’da tek araç muayene istasyonun olması sürücüleri mağdur ediyor.

Şanlıurfa’da araçlarını muayene ettirmek için randevu alarak TÜVTÜRK istasyonuna giden ve saatlerce beklemek zorunda kalan vatandaşlar, artık bu sıkıntının çözülmesini istiyor.

VATANDAŞLAR SIRA BEKLEMEKTEN BIKTI

Şanlıurfa’da aracının muayenesini yaptırmak için TÜVTÜRK istasyonuna giderek saatlerce bekleyen vatandaş, araç muayene sorununa kökten çözüm bekliyor. Özellikle havaların soğuk olması nedeniyle saatlerce aracında ya da dışarıda bekleyen vatandaş için beklemek daha da çekilmez bir hal alıyor. Vatandaş, yılda binlerce kişinin ziyaret ettiği ve ayrıca ödemede yaptığı işletmelerin, hizmet konusunda daha hızlı ve yaratıcı olmasını bekliyor.

KENTE İKİNCİ BİR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU ŞART!

Bir aracın muayenesi ortalama 30-40 dakika sürüyor. Ancak araç muayenesini yaptırmak isteyen vatandaş 30-40 dakika değil saatlerce bekliyor. 30-40 dakika beklemenin kabul edilebilir olduğunu ancak saatlerce beklemenin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, bu konuda daha duyarlı olunması gerektiğini ifade ediyor. Bunun yanında vatandaşlar kentte sadece bir tane muayene istasyonunun olması ise durumu eziyete çeviriyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan