Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Gazeteciler 10 Ocak’ta halısaha da buluştu

Gazeteciler 10 Ocak’ta halısaha da buluştu

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları halısada buluştu.

Kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları yılın yorgunluğunu halısada düzenlenen mini turnuva da attı. Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan ulusal ve yerel basına bir halısaha turnuvası düzenledi.

Özel bir halısadaha düzenlenen mini turnuvada gazeteciler yaklaşık 3 saat boyunca kıyasıya mücadele ederken, yılın yorgunluğunu da üzerlerinden atmış oldu. Birden çok takımın katıldığı mini turnuvada ise galip gelen takım Şanlıurfa Basınspor oldu.

DODANLI: BİLİYORUZ Kİ GAZETECİLER BU TOPLUMDA EN ÇOK YORULAN VE EMEK SARF EDEN KİŞİLERDİR

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, düzenledikleri turnuvada amaçlarının gazetecilerin stres olduğunu ifade etti. Dodanlı, “Amacımız bütün yıl haber için koşan ve yorulan gazetecilerin stres atmasıydı. Biliyoruz ki gazeteciler bu toplumda en çok yorulan ve emek sarf eden kişilerdir. Biz de bu emeği karşılıksız bırakamazdık. Buraya kadar gelen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan