Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yanmaz, yine Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı

Yanmaz, yine Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı

(Ruha Haber Ajansı) Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi yetkililerine eleştirilerde bulunan Yanmaz,”Büyükşehir Belediyesi’nin hava alanlarına servis imkanı sunmaması üzücü bir durum. Özelleştirme eğer yapılacaksa yerli halkımızın değerlendirmeli, turizmciler, yerli müteşebbislerimiz tercih edilmeli, onlara imkân sağlanmalı.”dedi.

 Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Yanmaz, yerel ve ulusal gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yanmaz,”Büyükşehir Belediyesi’nin hava alanlarına servis imkanı sunmaması üzücü bir durum. Büyükşehir Belediyesi kanunlarına göre, ulaşımın özelleştirilmesi yasak. Bizim araştırmalarımıza göre, Büyükşehir belediyesi, bir ihale gerçekleştirmiş.

‘HAVAŞ’A NİÇİN VERİLDİĞİ BİLİNMEZLİĞİNİ KORUYOR’

BİK aracıyla ilan edilmiş, kamuoyununa duyurulması istenmemiş gibi. Özelleştirme eğer yapılacaksa yerli halkımızın değerlendirmeli, turizmciler, yerli müteşebbislerimiz tercih edilmeli, onlara imkan sağlanmalı. İhalenin portresi nedir, niçin verildi? Büyükşehir Belediyesi kendisi yapsaydı daha ekonomik değil miydi? HAVAŞ’a verilmiş, niçin verildi bilinmezliğini koruyor?

 

 

 

 

 

 

 

 ‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİ BU KONUDA KETUMLAR’

İnsanın aklında soru işaretleri oluşuyor. Kamuoyunda bir fısıltaya neden oluyor? Biz her zeminde söylüyoruz, şeffaflık olsun. 500’e yakın dilekçe verilmiş, belediye yetkililerden herhangi bir cevap verimemiş? Büyükşehir Belediyesi’nin aydınlatmalarını bekliyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu konuda ketumlar. Ak Parti, Cumhurbaşkanlığına ve Başbakanlığa dilekçe ile başvuracağız. Gerekli mercileri harekete geçiriyoruz.”diye konuştu.

‘GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILMALI’

 Yanmaz, bu hafta içerisinde Balıklıgöl Platosu’ndaki kaleden düşerek hayatını kaybeden Halil Dağ’a Allah rahmet diledi, yakınlarına baş sağlığı diledi. Yanmaz,” Yetkililerin bu gibi alanlarda koruma tedbirleri alınması gerekiyor, sıkıntılı bölgelerde.” ifadelerine yer verdi.

Yanmaz, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çeşitli eleştirilerde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan