Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Tıp Fakültesi’nin çalıştayı geniş yankı buldu

Tıp Fakültesi’nin çalıştayı geniş yankı buldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin önceki gün fakülte içinde düzenlediği Sağlık Çalıştayı özelde kentte genelde ise bölgede geniş yankı buldu.

Dün Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde düzenlenen bir çalıştayla ‘Şanlıurfa Sağlığında Üniversite Hastanesinin Yeri’ masaya yatırıldı. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen çalıştaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, İl Sağlık müdürü Himmet Durgut,  Rektör Yardımcıları, Üniversite Genel Sekreteri, Hastane Yönetimi ve çok sayıda personel katıldı.

Hastane hakkında geniş bilgi ve sunumlar içeren çalıştay katılanlar açısında verimli geçti. Öte yandan bölgede ilk defa bu türden böyle bir çalıştay yapılması da sevindirici oldu. Bölgede ilk olması nedeniyle çalıştay birçok hastanenin de gündemine oturdu. Öyle ki Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde diğer tıp fakülteleri de çalıştaydan yola çıkarak benzer çalışmalar yapacaklarını duyurdu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan