Anasayfa / TÜM HABERLER / Bari Balıklıgöl’de masraftan kaçmayın!

Bari Balıklıgöl’de masraftan kaçmayın!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın Balıklıgöl Platosu’nda devam eden restorasyon çalışmalarında zemine en ucuz taş olan Traverten taşı döşeniyor. Bu da birilerinin Urfa’nın güzelliklerinde bile masraftan kaçtığını gösteriyor.

Şanlıurfa’nın Balıklıgöl Platosu’nda restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bahar aylarında gelecek turistlere cevap vermek isteyen yetkililer çalışmalarını sürdürüyor. Ancak restorasyonda dikkat edilen şu ki, yetkililer tarihi güzelliklerde bile masraftan kaçıyor.

Öyle ki yapımı devam eden Balıklıgöl Tadilat Projesi’nde sökülen Urfa taşı yer kaplamalarının yerine, tarihi dokuya uymayan traverten taş döşeniyor. Mermer ve taş ustalarından alınan bilgiye göre şu anda Balıklıgöl’e döşenen taş, piyasanın en ucuz taşı olarak biliniyor. Hatta daha önce de birkaç kez Traverten taşı denemesi yapılmış ancak kısa sürede büyük çatlaklar meydana gelmişti.

Urfa’nın simgesi haline gelen Balıklıgöl’de yerli Urfa taşı varken, böyle ucuz bir taşın ne amaçla kullanıldığı ise bilinmiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan