Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şanlıurfa yatırımcıda pozitif ayrımcılık bekliyor

Şanlıurfa yatırımcıda pozitif ayrımcılık bekliyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, bu ay içinde açıklanacağını duyurduğu, kamuoyunda ‘Süper teşvik’ olarak adlandırılan ‘Proje Bazlı Destek Sistemi’nde Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık beklediklerini belirtti.

Kamuoyunda “süper teşvik” olarak bilinen ‘ Proje Bazlı Destek Sistemi’nde bölge ve sektör ayrıntıları netleşti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, onayların tamamlandığını, yararlanacak projelerin bu ay içinde duyurulacağını söyledi. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin’de Şanlıurfa’da bulunan işsizlik rakamlarına dikkat çekerek Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık beklediklerini ifade etti.

ŞAHİN: BAKANLIKTAN VE HÜKÜMETTEN POZİTİF AYRIMCILIK KONUSUNDA UMUTLUYUZ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Süper Teşvik programlarında Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık konusunda umutlu olduklarını ifade etti. Şahin, “Bu cazibe programları ile ilgili iptal olması gündeme gelmiş. Daha doğrusu Süper Teşvik şeklinde açıklanacak diye Nihat Zeybekçi’nin bir açıklaması oldu. Cazibe merkezleri programında da Şanlıurfa’ya 11 milyarlık bir başvuru oldu. Bu başvuru ile beraber 47 bin kişilik bir istihdam öngörülüyor. Biz de diyoruz ki bu durumda pozitif bir ayrımcılık bekliyoruz. Bu kazanımları da kaybetmek istemiyoruz. Bakanlıktan ve hükümetten pozitif ayrımcılık konusunda umutluyuz ve bir beklentimiz var. Kısmet olursa da bu konuyla ilgili de Şanlıurfa STK’ları olarak bir Ankara programı da yapacağız. Biz diyoruz ki Şanlıurfa’ya yatırım yapacak yatırımcıların beklentileri karşılansın” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan