Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Erol Kaya topu Fakıbaba’ya attı

Erol Kaya topu Fakıbaba’ya attı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, tarımla ilgili pozitif ayrımcılık isteyen AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e beklenmedik bir cevap verdi.

AK Partili Erol Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı’na katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Erol Kaya, burada basın mensuplarıyla bir araya geldi, sorularını yanıtladı.

“DAHA NE YAPALIM?”

Kaya’nın konuşmasından sonra AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül söz alarak tarım şehri Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini ifade etti. Kaya ise, “İl başkanımız da tarım şehrine destek bekliyoruz dedi. Yani daha ne yapalım, tarım bakanını size verdik kardeşim. Bence burada bir pozitif ayrımcılık yapılmaktadır. Ben buna yürekten inandığımı ifade edeyim. Sayın Fakıbaba’nın da burada gerek Türkiye’nin tarım politikaları ve özellikle Şanlıurfa’nın tarım ile ilgili kalkınmasındaki önemli motivasyonunu artıracağına inanıyorum” diyerek topu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya attı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan