Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 5 Yılda 9 kez intihar girişiminde bulundu

5 Yılda 9 kez intihar girişiminde bulundu

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Madde bağımlısı ve daha önce 8 kez intihar girişiminde bulunan  31 yaşındaki adam aydınlatma direğine çıkarak yine intihara kalkıştı.
Şanlıurfa’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve daha önceden 8  kez intihar girişiminde bulunan 31 yaşındaki Muhittin A., aydınlatma direğine çıkarak yine intihara kalkıştı. Aydınlatma direğinden sarkan Muhittin A., yaklaşık bir saat süreyle polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ecel terleri döktürdükten sonra intihar girişiminden vazgeçirildi.

Olay; akşam saatlerinde  Piazza alışveriş merkezinin karşısında meydana geldi. AVM’nin aydınlatma direğinin üzerinde intihara kalkıştığını görenler polis ve itfaiye ekiplerini aradı. Bunun üzerine harekete geçen polis ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Polis, oldukça tehlikeli olan aydınlatma direği üstünde bulunan Muhittin A.’yı intihardan vazgeçirmek için konuşmaya başlarken, itfaiye ve sağlık görevlileri de atlama ihtimaline karşı kale girişinde önlem aldı.

İşsiz olduğunu Muhittin A.,daha önceden 8 kez intihar girişiminde bulunduğunu, bu kez kendisini aşağıya atma konusunda kararlı olduğunu söyledi. Yaklaşık bir saat boyunca ekiplere ecel terleri döktüren Muhittin A., İtfaiye ekipleri tarafından aydınlatma direğinden aşağıya indirilerek, hazır bekletilen ambulans ile tedavi için Balıklıgöl Hastanesi’ne gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan