Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Eyyübiye Ak Evler’den spora tam destek

Eyyübiye Ak Evler’den spora tam destek

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Eyyübiye Belediyesi kurduğu Ak Evler ile bütün gençliğin alternatifi haline geldi.

Eyyübiye Belediyesi’nin gençliğe verdiği önem her geçen gün artıyor. Belediye bünyesinde açılan Ak Evler Projesi sadece yerel anlamda değil ülke anlamında da büyük takdir topladı. Öyle ki Ak Evler bünyesinde spor faaliyetleri gençlerin ilgi odağı oldu. Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Dedeosman Spor Salonu’nda gençler Güreş Antrenörü Mehmet Harmancı ile hayallerinde şampiyonaya hazırlanıyor.

HARMANCI: BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETTİLER

Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Güreş Antrenörü Mehmet Harmancı, sporcuların kısa sürede büyük başarılar elde ettiğini söyledi. Harmancı, “Eyyübiye Belediyesi Dedeosman Spor Salonu’nda Kasım ayında başladığımız güreş antrenmanlarımız antrenör eşliğinde saat:2’den akşam 9’a kadar sürmektedir. Haftanın 6 günü 3 seansta yaptığımız antrenmanlara toplam 100 sporcuya yakın kişi katılmaktadır. Başkanımızın, müdürümüzün, kulüp başkanımızın destekleriyle 2 ay gibi kısa sürede yaptığımız antrenmanlar meyvesini vererek Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği güreş kupasında sporcularımız beklenenin çok üzerinde maç yaparak 34.kg’da 2.ci 42.kg’da 3.cü diğer sıkletlerde ise 5.ci’likler elde ederek başarılı sonuçlar elde ettiler” dedi.

“ŞANLIURFA ŞAMPİYONLUĞU SÖZÜ VEREN SPORCULARIMIZ BU SÖZLERİNİ TUTMAK İÇİN HER GÜN SIKI ÇALIŞARAK HEDEFLERİNE ULAŞMAK İSTİYORLAR”

Mehmet Harmancı, sporcuların eksikliklerinin olduğunu ve bu eksikliklerinin tamamlanması halinde daha büyük başarılar elde edeceklerinin altını çizerek, “İlk defa maça çıkan sporcularımız kendilerinden daha tecrübeli sporcu arkadaşlarından daha fazla istekli maç yaparak kısa sürede adlarından söz ettirir duruma geldiler. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye Şanlıurfa şampiyonluğu sözü veren sporcularımız bu sözlerini tutmak için her gün sıkı çalışarak hedeflerine ulaşmak istiyorlar. Savunma sporları minderlerinde antrenman yapan öğrenciler güreş minderi alınmasını istiyoruz. Sert zeminde antrenman yapmalarının sakatlanmaları çoğalttığını bu nedenle tam anlamıyla düşüşleri gerçekleştiremiyoruz. Sıcak su ihtiyacımızda var, antrenmanda terliyoruz duş almamız lazım ama sıcak su olmadığından çocuklar ihtiyaçlarını gideremiyorlar. Üstlerinden eksiklerin giderilmesini isteyen Ak evler öğrencileri bundan böyle Eyyübiye diyerek her gün antrenmanlara giriyorlar ve hedeflerinin milli takım olduğunu söylüyorlar.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan