Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Şanlıurfa EMİTT Fuarı’ndaki yerini aldı

Şanlıurfa EMİTT Fuarı’ndaki yerini aldı

(Ruha Haber Ajansı) Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuarın açılış programına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Mithat Şengöz, Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Necmi Karadağ, Haliliye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Abdülkadir Kırıcı, Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atik Sahil,  Karacadağ Kalkınma Ajansı Uzmanı M.Cüneyt Ateş, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği Genel Sekreteri Kamil Türkmen ile yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Haliliye Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi, Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile ŞURKAV tarafından desteklenen fuar katılımında Şanlıurfa turizm işletmeleri de yer alıyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 5. Salon  520 numarada ziyarete açılan Şanlıurfa standını ziyaret edenler, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi edinirken, yöreye özgü el sanatları örnekleriyle de tanışma fırsatı buluyorlar. Şanlıurfa standını ziyaret edenlere yöresel lezzetlerimizden çiğköfte ve çay ikram ediliyor.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT’e konaklama turizmi, seyahat acenteleri, sağlık turizmi, ulaşım hizmetleri, organizasyon hizmetleri, ulusal ve uluslar arası tanıtma büroları, eğlence turizmi, finans ve sigorta denetim hizmetleri gibi kuruluşlar katılıyor. 25-28 Ocak 2017 Tarihlerinde ziyaret edilebilecek fuarda ulusal ve uluslararası çok sayıda tanıtım organizasyonu gerçekleştiriliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan