Anasayfa / TÜM HABERLER / Bakan Fakıbaba Müjdeyi verdi ! Şanlıurfaspor’a gerekli destek sağlanacak

Bakan Fakıbaba Müjdeyi verdi ! Şanlıurfaspor’a gerekli destek sağlanacak

(Ruha Haber Ajansı RHA)- Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’dan  Şanlıurfaspor’a maddi destek sözü verildi.

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfapor’un transfer sorununu çözmek için Milletvekilleri, Belediye başkanları ve  kulüp yöneticileri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfaspor yönetiminin yaptığı basın açıklamasında kulübün maddi kriz içerisinde olduğunu belirterek Bakan Fakıbaba’dan kulübe destek olması çağrısında bulunmuştu. Bakan Fakıbaba’da kulüp  yöneticilerinisahip çıkma çağrısı yanıt buldu.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, iki günlük Şanlıurfa ziyaretinin son gününde Şanlıurfa valisi, milletvekilleri, Belediye başkanları ve kulüp yöneticileri ile toplantı yaparak Şanlıurfaspor’un durumunu masaya yatırdı.

Toplantıya; Ak Parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Akyürek, Halil Özcan,İbrahim Halil Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkan vekili İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,, Şanlıurfaspor yöneticileri Şanlıurfaspor’un son durumu ile ilgili kulüp yöneticilerinden bilgi alan Bakan Fakıbaba, Şanlıurfaspor’a gereken maddi desteğin sağlanacağını belirtti.

MADDİ SORUN ŞİMDİLİK ÇÖZÜLDÜ

Kulüp Başkan vekili Mehmet Giray Küçük,Ruha Haber Ajansı’na toplantı ile ilgili  yaptığı özel açıklamalarda bulundu.Başkan vekili Küçük,”Bakan Başkanlığında milletvekilllerimiz, Belediye başkanlarımız ve Valimiz ile yaptığımız toplantıda Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’nın destekleri ile  kulübe toplam 2 Milyon lira gibi bir yardım sağlanacak.Transfer tahtasının açılması için kalan yaklaşık 2 milyon lirayı da yönetim olarak karşılayacağız.Ben başta Bakan Fakıbaba’ya ve destek veren verecek olan herkese teşekkür ediyorum “dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan