Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kooperatifi’nde Karacabay ile yola devam

GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kooperatifi’nde Karacabay ile yola devam

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi Ve Kooperatifi’nde yapılan seçimde mevcut başkan İsmail Karacabey güven tazeledi.

GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi Ve Kooperatifi başkanını seçmek için bugün sandık başına geçti. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan İsmail Karacabey oyların çoğunu alarak güven tazeledi. Yapılan seçime Ak Parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri, STK başkanları ve GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi Ve Kooperatifi üyeleri katıldı.

Seçim sırasında Divan başkanlığını Mehmet Varan ,divan üyeliklerini ise  Mehmet Durmaz ile Nihat Satıcı yaptı.

GAP Esnaf Sanatkârlar Kredi Ve Kooperatifi’nde yeniden başkanlığa seçilen İsmail Karacabey, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada kendisini yeniden başkan seçen üyelerine teşekkür etti. Karacabey, “Bugün üyelerimizle beraber sandık başına gittik. Üyelerimiz bizden memnun olduklarını bizi tekrardan bu göreve layık görerek gösterdiler. Ben yeni görev yılımda da üyelerim ve esnafımız için canla başla çalışacağımın sözünü veriyorum. Ayrıca katılan herkese de teşekkür ederim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan