Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Zeynel Abidin Beyazgül yetkiyi aldı…Düğmeye basacak

Zeynel Abidin Beyazgül yetkiyi aldı…Düğmeye basacak

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “25 Şubat’ta da kongre tarihi verildi. Hem benim için hem Urfa için hem de halkımız için inşallah hayırlara vesile olur. Tabi bu görevden sonra adımlar atacağız. Yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lazım, daha güzel şeyler söylemek lazım” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapılacak kongrede yeniden il başkanlığına tek aday olarak girecek. Geçen hafta Ankara’ya çıkarma yapan, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tam yetki alan Beyazgül yeni yönetimi kurmak için düğmeye bastı.

Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada,  İl Yönetim Kurulunda görev almak isteyen partililerin internet ortamında temin edecekleri ‘Ak Parti Şanlıurfa 2018 İl Yönetim Üyeliği Aday Başvuru Formu’yla başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

Bugün il binasında basın mensupları ile bir araya gelen Zeynel Abidin Beyazgül önemli açıklamalarda bulundu.

BEYAZGÜL: TABİ BU GÖREVDEN SONRA ADIMLAR ATACAĞIZ

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kongreden sonra bazı adımlar atacaklarını ifade ederek, “Sizin vesileniz ile Şanlıurfalı hemşehrilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Daha önce de ifade ettiğim gibi Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığı yolunda kararı bizimle yürümekte verdi. 25 Şubat’ta da kongre tarihi verildi. Hem benim için hem Urfa için hem de halkımız için inşallah hayırlara vesile olur. Tabi bu görevden sonra adımlar atacağız. Yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lazım, daha güzel şeyler söylemek lazım. Urfa’nın birliği, beraberliği ve hedeflerimiz açısından herkesi kucaklayan, herkes ile beraber olan, 2 milyon Urfalı hemşehrimiz arasında ayrım yapmadan Allah’ın izniyle görevimize devam edeceğiz. Bugüne kadar da onu yapmadık, bugünden sonra da aynı şekilde herkesi kucaklayarak görevimize devam edeceğiz” dedi.

“GENÇLİK KONGRELERİMİZ VE KADIN KONGRELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR”

Başkan Beyazgül, gençlik ve kadın kongrelerinin devam ettiğini belirterek, “Bu arada 13 ilçemizin kongresini tamamladık. İlçe kongrelerimiz bitti, gençlik kongrelerimiz ve kadın kongrelerimiz devam etmektedir. Tabii 25 Şubat önemli bir gün, bugün de Gaziantep’te il kongresi olacak. Gaziantep il başkanımız da görevine devam eden arkadaşlarımızdandır. Arkasında saat 3 gibi Şanlıurfa kongremiz olacaktır. Ben buradan bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimizi bu kongreye davet ediyorum. Bu konuda gerekli tedbirleri alacağız. Cumhurbaşkanımızın hem konuşmasını dışarıda vereceğiz hem de bulunduğu kapalı mekânda bu konuşmalar mümkün olacaktır” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN VERDİĞİ BU GÖREV BİZİM İÇİN BİR ŞEREF, BİR ONUR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine verdiği görevi şeref ve onur olarak nitelendirerek şöyle konuştu:

“Eğer geçmişi değerlendirip konuşacak olursak biz bu dönem de çok yoğun bir çalışma yaptık. 3 tane seçim geçirdik, 15 Temmuz darbesini beraber yaşadık. Burada Urfalı hemşehrilerimizin çok özverili çalışmaları oldu. Birlikte çok güzel günler geçirdik, çok güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonra da böyle devam edecek. Geldiğimiz nokta da devamlı olarak bir bakanımız oldu, yine Urfa’nın, halkımızın talepleri doğrultusunda iç içe bir çalışma ve faaliyet gösterdik. Bu daha yoğun bir şekilde devam edecektir. Ben kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızın verdiği bu görev bizim için bir şeref, bir onur olduğunu düşünüyorum.”

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

1 Yorum

  1. biz Belsanda haksiz yere isten atildigimizi illettik mahkeme kararlarıda bunu en iyi sekilde ıspat etti. Sayın il başkanina durumu illettik ancak bir netice alamadık. Bu baglamda sayın il başkanı yeni şeyler söylemek lazim derken bu davaya gönul veren biri olarak bu kırgınlığımızı nasıl giderecek acaba.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan