Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / ASKF için Nihat Çiftçi şehitten daha önemli!

ASKF için Nihat Çiftçi şehitten daha önemli!

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu bugün imza attığı skandalla Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin vatan uğruna can veren şehitlerden daha değerli olduğunu gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bugün Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde kentte faaliyet gösteren amatör futbol takımlarına nakdi yardım yapmak için program düzenledi. Programa efsane teknik adam Ersun Yanal, amatör takım yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

AKTAŞOĞLU İÇİN BAŞKAN ŞEHİTTEN DAHA ÖNEMLİ

Programın açılış konuşmasını yapmak üzere Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu kürsüye çağrıldı. Aktaşoğlu genel konuşmasını yaptıktan sonra bütün salonun ayağa kalkmasını istedi. Bu sırada bütün salon dün hain saldırıda şehit olan Harranlı Piyade Onbaşı Ali Aydar için kalktığını düşündü. Ancak Aktaşoğlu bütün salona Nihat Çiftçi’yi alkışlamalarını istedi.

AKtaşoğlu bu hareketinden sonra ise konuşmasını sonlandırdı. Vatan için canını ortaya koyan ve şehit düşen Urfalı askerimiz için ağzına tek bir kelime almayan ve Nihat Çiftçi’yi alkışlatmayı kendisine daha layık gören Aktaşoğlu yaptığı skandalla programın önüne geçti.

Öte yandan AKtaşoğlu’ndan sonra Nihat Çiftçi ve diğer tüm konuşmacılar hemşehrimiz Harranlı şehit Ali Aydar için konuşmalarından önce başsağlığı dileklerinde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan