Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Belediye Başkanı Çiftçi’nin Suruç temasları

Belediye Başkanı Çiftçi’nin Suruç temasları

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti çatısı altında herkesin farklı görevlerde bulunarak ilçeye hizmet ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “AK Parti hepimizin evi, bu bilinç ve görevle hizmet ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç temasları kapsamında AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyareti sırasında yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, yapılan kongre ile göreve seçilen İlçe Başkanı Naif Bülbül ile kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin Suruç ilçesinde yaptığı hizmetleri anlattı.

AK PARTİ HEPİMİZİN EVİ’

AK Parti çatısı altında herkesin farklı görevlerle il ve ilçelere hizmet ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “AK Parti hepimizin evi. Görevimiz ne olursa olsun burası bizim evimizdir. Herkes farklı bir şekilde hizmet veriyor. Bu hizmetin çatısı AK Parti’dir. İlçe kongresinden sonra yeni görev almış olan arkadaşlarımıza yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Partimiz için, ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir şekilde AK Parti’nin bayrağını bu ilçede güzel bir şekilde dalgalanmasını sağlayalım” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BÜYÜK KONGREYE DAVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti il kongresinin bir şölen havasında gerçekleşeceğini ve bu şölene herkesin davetli olduğunu belirten Başkan Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya büyük bir önem verdiğini söyledi.

Herkesi düzenlenecek olan kongreye davet eden Başkan Çiftçi, “25 Şubat’ta il kongremiz yapılacaktır. İl kongremiz önemli ve bu kongreye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’yı çok seviyor. Şanlıurfa’ya çok hasretle bakıyor; onun için 25 Şubat’ta düzenlenecek olan İl kongresine herkesi davet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, STK’LARLA BULUŞTU

Başkan Çiftçi, daha sonra Ziraat Odası İlçe Başkanlığında, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ile birlikte esnaf temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Çiftçi, esnaf temsilcilerinin talep ve çözüm önerilerini dinledi.

Her zaman esnafın yanında yer aldıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, toplantının ardından Suruç FM’de düzenlenen programa katıldı. Suruç FM’de Arif Faraç’ın gündem özel programına konuk olan Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan