Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şehidin naaşı Şanlıurfa’ya geldi

Şehidin naaşı Şanlıurfa’ya geldi

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Urfalı Teğmen M. Cihangir Çubukçu’nun naaşı Şanlıurfa’ya geldi.

Genelkurmay Başkanlığınca Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, Afrin’in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu isabet alan tankta bulunan 5 asker şehit olmuştu. Şehit olan askerlerin arasında Şanlıurfalı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu vardı.

Şanlıurfalı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun naaşı bu sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi. Şehidin naaşını binlerce kişi karşıladı.

Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Teğmen M. Cihangir Çubukçu’nun cenaze namazı 5 Şubat(bugün) Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak. Osmanbey yeni şehitlik anıtında yapılacak törenin ardından da şehidimizin naaşı defnedilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan