Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Muharrem İnce’ye en çok oy Urfa’dan çıktı

Muharrem İnce’ye en çok oy Urfa’dan çıktı

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – CHP’nin genel başkanlık seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce yarıştı. Kılıçdaroğlu 790, İnce ise 447 oy aldı. Ancak partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre 23 ve 24 nolu Şanlıurfa sandıklarından en çok oy Muharrem İnce’ye çıktı.

CHP’nin 36’ncı Olağan Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da yapıldı. Genel başkanlık için mevcut başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İne yarıştı. Kriz gölgesinde geçen tartışmalı kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu 790, Muharrem İnce 447 oy aldı.

Şanlıurfa’dan gelen delegeler ve partililer ise 23 ve 24 nolu sandıklarda oy kullandı.

Ankara kulislerinden alınan bilgilere göre, 24 nolu sandıkta Muharrem İnce 29 oy olurken, Kemal Kılıçdaroğlu ise 24 oy aldı. 23 nolu sandıkta ise Muharrem İnce’ye 27 oy çıkarken, Kemal Kılıçdaroğlu’na ise 22 oy çıktı.

Kulis bilgilerine dayanarak yapılan analizde ise Şanlıurfa’nın açık açık genel başkanlık için Muharrem İnce’yi istediği ortaya çıkmış oldu. Bunun yanı sıra ise Muharrem İnce’nin salonda 4 defa yüksek sesle Şanlıurfa’yı da andığı öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan