Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Zeytin Dalı’nı provoke edenlere gözaltı!

Zeytin Dalı’nı provoke edenlere gözaltı!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, Afrin’in terör örgütlerinden kurtarılması için başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili sosyal medyada provoke içerikli paylaşımda bulunduğu belirlenen kişileri markaja aldı.

Sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapanlara yönelik başlatılan çalışmalar kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda; Arfin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili sosyal medyada terör örgütlerine destek amaçlı paylaşımlarda bulunan kişilere yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.Bunlardan H.K., M.Ç., P.K., M.L., S.A., S.Y., H.T., Ş.K., A.F. ve Suriye vatandaşı M.H., sevk edildikleri mahkemece PKK, KCK, YPG ve PYD terör örgütlerinin propagandasını yapmak suçundan tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

A.A. ve M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

“Sosyal medya hesaplarını terör örgütlerinin amaçlarını meşru gibi göstermek amacıyla kullananlara ve terör örgütlerinin propagandalarını yaparak ülkemizin terörle mücadelesini zafiyete uğratmaya çalışanlarla ilgili soruşturmalar titizlikle yürütülmeye devam edilecektir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan