Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor’da Anadolu Selçuk Maçı Hazırlıkları Başladı
Urfaspor'da Anadolu Selçuk Maçı Hazırlıkları Başladı
Urfaspor'da Anadolu Selçuk Maçı Hazırlıkları Başladı

Urfaspor’da Anadolu Selçuk Maçı Hazırlıkları Başladı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –Cumartesi günü deplasmanda Karagümrükspor’a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında Çarşamba günü 11 Nisan stadında kaşılaşacağı Anadolu Selçuk Spor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Karagümrük Spor’a 2-0 yenilerek averajla 3’üncü sıraya gerileyen, liderin 3 puan gerisinde averajla 3. Sırada yer alan Sarı-Yeşilli takım,Çarşamba günü sahasında oynayacağı Anadolu Selçuklu Spor maçına hazırlanıyor. Sarı-Yeşilli ekip,Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını bugün sabah Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Tandoğan, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada,Karagümrük mağlubiyetini unutmalaını ve Anadolu Selçuk Spor maçına odaklanmalarını ve Çarşamba günü oynanacak Anadolu Selçuk Spor maçının önemine değinerek, bu maçı galibiyetle tamamlamaları gerektiğini söyledi. Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan