Anasayfa / TÜM HABERLER / AGD ve Akdağ’dan Ruha Haber Ajansı’na ziyaret

AGD ve Akdağ’dan Ruha Haber Ajansı’na ziyaret

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik ve Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Ruha Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

Ruha Haber Ajansı’na ziyaretler devam ederken, son ziyaret ise Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik ve Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ’dan geldi. Başkan Çelik ve Başkan Yardımcısı Akdağ’ı Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dodanlı karşıladı.

Çelik ve Akdağ, Ruha Haber Ajansı’nın kentte önemli işlere imza attığını ve gerçek anlamda habercilik anlayışı ile hareket ettiğini dile getirdiler. Dodanlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çelik ve Akdağ ise Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dodanlı’ya ziyaret sonrasında bir takım hediye takdim ettiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan