Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şefkat özel halk otobüslerinden anlamlı hareket

Şefkat özel halk otobüslerinden anlamlı hareket

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –  Şanlıurfa’da ulaşım hizmeti sunan S.S 8 nolu Şefkat özel halk otobüsleri kooperatif başkanı ve üyeleri anlamlı bir harekete imza attı.

Şanlıurfalıların devletine ve milletine bağlılığı için her gün yeni bir örneğe imza atılıyor. Son olarak Şanlıurfa’da ulaşım hizmeti sunan S.S 8 nolu Şefkat özel halk otobüsleri kooperatif başkanı ve üyeleri anlamlı bir harekete imza attı. Şefkat özel halk otobüsleri kooperatif başkanı ve üyeleri yaptıkları istişareler sonucunda bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

“TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ”

Kooperatif Başkanı Mehmet Ak, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerine minnettar olduklarını ifade etti. Ak, “İlimizde ulaşım hizmeti sunan S.S 8 nolu Şefkat özel halk otobüsleri kooperatif başkanı ve üyeleri olarak yapmış olduğumuz istişare neticesinde tüm kooperatif üyelerimizin 1 günlük kazançlarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi aracılığıyla Mehmetçik Vakfı’na bağışlamış bulunuyoruz. Kooperatif olarak her zaman askerimizin polisimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin arkasındayız. Vatanı için canını hiç düşünmeden seve seve feda eden ve şu anda Afrin’de ülkemiz için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize minnet borçluyuz. Bu vatan onlar oldukça var olacaktır. Bu bağlamda aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan