Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Drone yetmedi, Bakan Fakıbaba’yı bile kandırdı!

Drone yetmedi, Bakan Fakıbaba’yı bile kandırdı!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Daha önce kurumda yapılan Drone vurgunu ile gündeme gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu seferde sahte şampiyonlarla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı kandırması ile gündeme geliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden pis kokular gelmeye devam ediyor. Hakan Keşküş’ün koltuğa oturmasından sonra kurumda adam kayırmaların, skandalların ve torpillerin ardı arkası kesilmedi. İlk olarak kurumda bir çalışanın yakınana peşkeş çekilen Drone çekimlerinden sonra bu seferde Keşküş ve kurmayları sahte şampiyon ile Bakan Fakıbaba’yı bile kandırdı.

Bütün kent Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün İsveç’te düzenlenen Kick Boks Dünya şampiyonu olduğu yalanını konuşuyor. Ancak durum hiç de öyle değilmiş.

Her şey Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İsveç’te Kick Boks’ta Dünya şampiyonu sosyal medyadaki tebrik mesajlarını paylaşması üzerine şüphelenip araştırmaya başladığımız başarı öyküsünden bir skandal ortaya çıktı. Öyle ki Bakan Fakıbaba’nın sosyal medyadaki paylaşımında,İsveç’te olduğu iddia edilen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nın, Kick Boks Federasyonu’nun resmi internet sayfasında olmadığını ve bahsi geçen başarı sporcuların İsveç hikayesinin haberleri yer almıyor.

Drone vurgunu ile milletin ve devletin parasını heba eden Keşküş’ün, olmayan boks şampiyonluğu hakkında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan