Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Tranbüs Projesi’nin Bitimine Kaldı 84 Gün …
Tranbüs Projesi’nin Bitimine Kaldı 84 Gün …

Tranbüs Projesi’nin Bitimine Kaldı 84 Gün …

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin en önemli projelerinden biri olan ve yaklaşık 80 milyon TL’ye mal olacak olan Tranbüs projesinin bitim tarihi olan 8 Haziran 2018’e yetişip yetişmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor.

Toplama merkezi ve Tarihi Hanlar bölgesi, Balıklıgöl, Şanlıurfa Müzesi, Divanyolu Caddesi, Kapaklı pasajı ve Atatürk Bulvarı güzergahında faaliyet gösterecek olan tranbüsün Şanlıurfa trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağı iddia ediliyor.

Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda sadece Tranbüs duraklarının oluşturulduğu bölgelerde sisteme bağlı olacak olan elektrik direklerinin dikimi gerçekleştirirken, Tranbüs araçlarının elektriksiz kullanılacağı alanlarda alt yapı çalışmaları halen bitmedi.

TRANBÜS PROJESİ 8 HAZİRAN’A YETİŞECEK Mİ?

Büyükşehir Belediyesinin Tarnbüs projesinin ihale bitim tarihi olan 8 Haziran’a kadar bitirilip bitirimeyeceği ise kamu oyu tarafından merak ediliyor.Projenin bitimine 84 gün kalmasına rağmen çalışmaların ağır aksak devam ettiğini gören Başkan Çiftçi,tranbüs projesinde sık sık incelemelerde bulunarak firma yetkilileri hakkında bilgiler alıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan