Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Saadet partisi Saha Çalışmalarını Hızlandırdı
Saadet partisi Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet partisi Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Saadet partisi Haliliye ilçe başkanı Halil İbrahim Geylan Saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine hız verdi.

Son günlerin gündemi en çok meşgul eden Parti olan Saadet Partisi Şanlıurfa’da ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Merkez ilçelerden Haliliye’nin ilçe teşkilatı gelenek haline getirdiği her hafta Cuma Namazını farklı bir camide kılarak caminin yakınındaki esnafa ziyaretler gerçekleştirerek dertlerini dinleme programına, bu hafta Cuma namazı sonrası Sırrın mahallesinin esnafını ziyaret etti.

Ziyaretler çerçevesinde esnaf ile bir araya gelerek hasbihal eden ilçe başkanı Halil İbrahim Geylan ve ekibi; Ziyaret ettiği esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Siyasi partiler bizi seçimden seçime hatırlar ve oy almak için türlü vaatler verir sizin seçim olmadığı bir dönemde bizi ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir” dedi.

Esnaf ziyaretleri konusunda konuşan Saadet Partisi Haliliye ilçe başkanı Geylan “Esnafımız ekonomimizin ve toplumumuzun temel taşlarıdır. Elbette esnafımızı dinleyeceğiz, her zaman ve her şartta ilçemizin durumunu sorunlarını ve çözüm yolları noktasında esnafımızı dinliyoruz.
Bizler her hafta Cuma namazını ilçemizin farklı bir camisinde kılıyor ardından o bölgedeki birkaç esnafımız ile oturarak dertlerini sorunlarını dinliyor ve bizim misyonumuzun ne olduğunu anlatıyoruz. Sağ olsunlar esnafımızdan bize ciddi bir teveccüh var nereye gidersek kime sorarsak adeta bir dokunup bin ah işitiyoruz ve insanımızın Milli Görüş iktidarına olan özlemini görüyoruz. Bu durum bizim daha gayretli daha disiplinli çalışarak özelde ilçede genelde ilde ve ülkede iktidara gelmek için geceli gündüzlü çalışma sorumluğunu üzerimize yüklüyor” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan