Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Vali Erin, Türkiye Kardeşlik Birliğini Kabul Etti

Vali Erin, Türkiye Kardeşlik Birliğini Kabul Etti

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Şanlıurfa İl Başkanı Abdülkadir Akyıldız ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Şanlıurfa il Başkanı  Abdulkadir Akyıldız ,İl sekreteri Zemzem Kolsuzoğlu,Kadın Kolları Başkanı Büşra Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TURKAB) Şanlıurfa il başkanlığı kardeşlik projeleri için çalışmalarına hız verdi. Türkiye Kardeşlik Birliği (TURKAB), il başkanlığı Şanlıurfa’da yapacakları kardeşlik projeleri için temaslarına devam ediyor. TURKAB’ın 5 Nisan’da Harran Üniversitesi’nde yapacağı ‘Kampüs çalıştayı’na  katılacak olan TURKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’in katılacağı Kampüs Çalıştayı hakkında bilgi vererek, istişarelerde bulundu.Projelerimiz her kesime hitap edecek.

Toplumu ilgilendiren tüm kesimler için proje çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden İl başkanı Abdulkadir Akyıldız, projelerini bir an önce hayata geçirmek istediklerini söyledi. Projelerindeki asıl hedeflerinin gençler olduğunu söyleyen Akyıldız, “Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimize yapılan yatırımlar, Yeni Türkiye’ye yapılan yatırımlardır.Gençler, bir toplumun mihenk taşıdır,geleceğidir.Bu doğrultuda gençliğin bilinçli, kapasiteli ve idealli gençliğin yetişmesi lazım. Özellikle bu hedef üzerinden çalışmalarımızı yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

VALİ ERİN, TÜRKAB KARDEŞLİK İÇİN  BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTLENDİ

TÜRKAB İl Başkanı Akyıldız ve beraberindekiler ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Erin, Şanlıurfa halkının yüz yıllardır sahip olduğu birlikte yaşama kültürüyle tüm farklılıklarını insanlık potasında eritebildiğini ve bu sayede toplumun tüm kesimleri arasındaki kardeşlik hukukunun yüz yıllardır bozulmadan varlığını koruduğunu belirtti. Bu birlik ve beraberliğin, kardeşliğin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında herkese görevler düştüğünü belirten Vali Erin,bu konuda TÜRKAB’ın büyük bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan