Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor Deplasmanda 1 puanla Dönüyor

Karaköprü Belediyespor Deplasmanda 1 puanla Dönüyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Karaköprü Belediyespor ligin 28’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Karacabey Birlikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karaköprü Belediyespor TFF 3.Lig 3’üncü grupta Karacabey Birlikspor A.Ş. ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Karacabey Birlikspor ilk yarıda 39.Dakikada Aziz Ceylan ile 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla kapandı. Kırmızı-Siyahlı ekip ise 49.Dakikada Alican Tez ile öne beraberliği buldu.Maç karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Bu sezon ilk defa çıktığı 3. Lig’de hedefleyen Karaköprü Belediyespor ligde inişli çıkışlı sonuçlar alan Karaköprü Belediyespor ligde kalmayı garantilemiş durumda.Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor alınan bu beraberlikle puanını 33’e çıkarırıken Karacabey Birlikspor ise puanını 39’a çıkardı.Kırmızı Siyahlı ekip önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan