Anasayfa / TÜM HABERLER / Yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrencilerle bir araya geldi

Yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrencilerle bir araya geldi

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Yazar Vehbi Vakkasoğlu Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ”Okur-Yazar Buluşması” etkinliği kapsamında Öğrencilerle buluştu.

Şanlıurfa Karaköprü Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından her ay organizasyonu gerçekleştirilen Okur-Yazar Buluşması etkinliği kapsamında Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilerle bir araya geldi. Karaköprü Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Proje Okulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerle birlikte okul müdürü Mustafa Kahyaoğlu ve öğretmenler de katıldı.

Yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrencilerle sohbet ederek,öğrencilere kendi tecrübelerini ve kendisini en çok etkileyen eserlerini anlattı. Yazarlık hayatında yaşanan zorlukları ve fedakarlıklarla gelinen noktayı anlatan Vakkasoğlu, gençlere okumanın önemini bilerek yaşamalarını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan