Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / İşte ŞUTSO’nun Başkan Adayları…

İşte ŞUTSO’nun Başkan Adayları…

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Ticaret Odası’nda seçime sayılı günler kaldı. Meclis ve komitelere aday olanlar seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor…

Çoğu yöneticisi FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan, tutuklanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) uzun süreden bu yana kayyumla yönetiliyordu. Kayyum İsmail Demirkol’un odayı eski işlevine kavuşturmasından sonra yeni bir başkan seçimi için 8 Nisan pazar günü sandığa gidecek.

TİCARET ODASINA KAYITLI 8 BİN 600 ÜYE VE 29 MESLEK GRUBU, 80 MECLİS ÜYESİNİ SEÇECEK

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 8 bin 600 üyeden 5 Bin 400’ünün 8 Nisan’da sandık başına gideceği ŞUTSO’da, 29 grubu, 80 meclis üyesini seçecek. Bazı gruplar tek liste ile seçime hazırlanırken, 2, 3, hatta 4  liste ile seçime giden gruplar da var.

İŞTE ŞUTSO BAŞKANLIK İÇİN İSİMLERİ GEÇEN ADAYLAR

ŞUTSO’da 8 Nisan’da meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu, TOBB delegeliği seçilecek. Gruplarından çıkmaları halinde başkanlık için İbrahim Halil Peltek,Sadık Sade,İbrahim Toru,Ahmet Oruç,Müslüm Yanmaz,Abdurrahman Yetkin,Mustafa Sarı ve Sait Melik’in isimleri geçiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan