Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Tatlıses, ‘Yaylalar Türküsü’nü Afrin’e uyarladı

Tatlıses, ‘Yaylalar Türküsü’nü Afrin’e uyarladı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay’a gelen sanatçılarla bir araya geldi. Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü harekata uyarlayarak söyleyen Tatlıses, alanda bulunan herkesi güldürdü.

Hatay Oğulpınar Hudut Karakolu ziyaretinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletlerin imtihan dönemleri vardır. Türk milleti de işte böyle bir imtihan döneminden geçiyor. Bugüne kadar sergilediğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu imtihanı başarıyla veriyoruz. Türk milleti son örnekleri Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde görülen tarihî bir kenetlenme içindedir. Belli kesimler tarafından yapılan onca itibar suikastına, haydutluğa rağmen sanatçılarımız ve sporcularımızın buradaki varlığı dahi kenetlenmenin işaretlerinden biridir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Oğulpınar Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlerle bir araya geldi.

“MEHMETÇİKLER ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NDA DESTAN YAZDI”

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Hatay’a gelen sanat ve spor dünyasından Türkiye’nin önde gelen pek çok isminin de yer aldığı buluşmada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da hazır bulundu. Buluşmada, komuta kademesi tarafından ilk defa Zeytin Dalı Harekâtında kullanılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kamuflajını giyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Mehmetçiklerin Zeytin Dalı Harekâtı’nda gerçekten bir destan yazdığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm dünyanın şaşkınlıkla ve hayranlıkla takip ettiği bir operasyonla iki ayı dahi bulmayan bir sürede Afrin şehir merkezinin ele geçirilmiş olması gerçekten tarihî bir başarıdır” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan