Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Bakan Fakıbaba’dan Urfaspor’a Destek Sözü

Bakan Fakıbaba’dan Urfaspor’a Destek Sözü

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfaspor’u tesislerde ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Urfaspor’un yanındayız mesajı verdi.
Tarım Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba pendikspor maçı öncesi Şanlıurfaspor sosyal tesislerini ziyaret etti. Bakan Fakıbaba’yı konuk eden sarı yeşilli ekip, Bakan Fakıbaba’dan destek sözü aldı. “Urfaspor’un Arkasındayız” Şanlıurfaspor’u yakından takip ettiğini olduğunu ifade eden Bakan Fakıbaba, Şanlıurfaspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar fedakarlık yaparak takımın başarısı için mücadele eden ve emeği geçen yönetici,teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Şanlıurfaspor kulübüne güveniyoruz. Geçen sezon talihsiz bir şekilde 1.Ligden düştü.Son 4 haftaya girilirken tekrar 1.Lige çıkma konusunda büyük bir fırsat yakaladı.İnşallah
kalan son 4 maçı da alarak hedeflediği 1.Lige tekrar geri gelecektir. Ben bu takıma ve yönetime güveniyorum.Geçmişte olduğu gibi her türlü desteğimizi vereceğiz. Yönetimin arkasındayız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan