Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Vur,Kır Ne Yaparsan Yap Bu Maçı Al

Vur,Kır Ne Yaparsan Yap Bu Maçı Al

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-TFF 2. Ligi’nde son 3 haftaya girilirken 11 Nisan Stadında Gümüşhanespor’dan son saniyelerde yediği golle şampiyonluğu kaçıran Şanlıurfaspor Perşembe günü saat 19.00’da play – off ilk maçında Gümüşhanespor’u konuk edecek. 11 Nisan GAP stadında oynanacak olan karşılaşma öncesinde tek hedef kazanmak olacak.

Ligde son üç maçta şampiyonluğu kaçıran Şanlıurfaspor,Play-Off ilk maçında Perşembe günü akşam Gümüşhanespor’u konuk edecek. 1.Lig’e çıkma yolunda play-Off’daki ilk maçına çıkacak olan Sarı Yeşillilerin play off kaderi bu maçla belli olacak. Şanlıurfaspor takımı, Gümüşhanespor ile oynayacağı maçı mutlak kazanmak istiyor.1.Lig’e çıkmak için tüm ümitlerini Play Off’a bağlayan temsilcimiz Şanlıurfaspor kendi sahasındaki Gümüşhanespor maçından farklı galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.Şanlıurfaspor ne yapıp edip bu maçtan farklı galip gelerek avantaj sağlamayı hedefliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan