Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / STK’lardan İsrail ve ABD’ye tepki

STK’lardan İsrail ve ABD’ye tepki

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları, İslam coğrafyasında  İsrail ve ABD’nin uyguladığı zulmü protesto etmek için basın açıklaması düzenledi. İsrail ve ABD’ye tepki yağdı.

Balıklıgöl Platosunda düzenlenen programa  Eğitim Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Orçun, İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, ŞASEKOM Başkanı Faruk Akbaş, İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, çok sayıda STK başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Eğitim Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Orçun, gazetecilere yaptığı açıklamada,”Emperyalist oyunları Müslümanlar olarak bozacağız. Asla akıllarından çıkartmasınlar ki biz Müslümanlar olarak, ümmet coğrafyasında birliğimizi ve beraberliğimizi, dirliğimizi sağladığımız sürece asla ve asla başaramayacaklar. Buradan katil ABD’ye şu çağrıda bulunuyorum, İsrail’e yer mi arıyorsun, götür Washington’a, al yanına ve bu Ortadoğu’yu bu virüsten, bu zulümden kurtar. Biz diyoruz ki Kudüs Filistin’in başkentidir, Kudüs Müslümanların başkentidir.” diye konuştu. Basın açıklamasının ardından  katılımcılar, dağıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan