Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Belediye Çöken Cami ile ilgili Soruşturma Başlattı

Belediye Çöken Cami ile ilgili Soruşturma Başlattı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa’da 11 Nisan külliyesi inşaatının kubbesinde beton dökümü çalışmaları sırasında çökme meydana geldi.6 işçi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, “Gerekli yasal işlemler başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nce çöküntüde sorumluluğu olan firmaya en idari soruşturma başlatıldı” açıklamasında bulundu.

Buyukşehir’den yapılan açıklamada şöyle denildi,”14 Mayıs Pazartesi (Bugün) saat 12.30 civarında 11 Nisan Külliyesinde yaşanan kaza ile ilgili basın açıklamamız aşağıda yer almaktadır:

“Bu gün saat 12.30 sıralarında Bamyasuyu Mahallesinde bulunan 11 Nisan küllİyesinde yapılan mukavemet testleri ve beton dökümü esnasında kubbe kalıbında bir çökme meydana gelmiştir. Olaydan hemen sonra yerinde Büyükşehir Belediyemize ait itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Yüklenici firma bünyesinde çalışan işçilerden 6’sı yaralanmıştır. Yaralı işçilerin tedavileri Mehmet Akif İnan ve Eyyübiye Araştırma hastanelerinde yapılmaktadır. Konuyla ilgili idari soruşturma başlatmıştır.Kamuoyuna saygıyla arz olunur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan