Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Proje avcısı yine meydana çıktı

Proje avcısı yine meydana çıktı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları, İsrail ve ABD’nin Filistin’de yaptıkları katliama tepki göstermek için bir araya geldi. Aralarında proje avcılarının da bulunduğu kişiler, devlet ve milletinin yanında olduklarını göstermek için gazetecilere göstermelik poz verdi.

Yaklaşık 60 STK, Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi’nde toplandı. Kudüs’te yapılan katliamlara tepki göstermek ve İsrail – ABD’ye kınamak için bir araya gelen STK’lar, yaptıkları basın açıklamasıyla yapacakları çalışmaları açıkladı.

COŞKUN: FİLİSTİN HALKI İÇİN İSTİŞARE YAPTIK

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, İsrail – ABD’nin Kudüs’te yaptığı katliamları kınadı. Coşkun, İslam dünyasını göreve davet etti. Coşkun,”STK olarak bir araya geldik. Filistin halkının mazlumiyetini  ve bunun için neler yapabilirizin istişaresini yaptık. Sonuç bildirgesinde hazırlayıp STK ve basınla paylaşacağız. Bu toplantıya katılan ve katkı sunan tüm kardeşlerden Allah razı olsun.”diye konuştu.

PARTİ VE BELEDİYEDEN DEF EDİLDİ

Öte yandan STK’lar arasında yaklaşık devlet ve özel kuruluşlardan 1 milyon lira çarpan proje avcıları da yer aldı. Partiden ve belediye meclisinden def edilen STK, kendilerine Memur-Sen’de yer bulmaya çalışıyor. Ayrıca partiden aday adaylık başvurusunda (6 bin lira) bulunarak ben de sizdenim imajı vermeye çalışan sözde STK başkanı, sendikadan ne zaman def edileceği merakla bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan