Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Baro Başkanı Tüysüz’den Sert Açıklama

Baro Başkanı Tüysüz’den Sert Açıklama

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz Ankara Baro Başkanı Hakan Canduran’a hakim Abdulvahap Davakoğlu tarafından yapılan saldırıyı kınadı.

Ankara 12’inci İş Mahkemesi’nde görüşülen bir davanın hakiminin salondaki bütün avukatları dışarı çıkarttığını gören Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran görüşmek için odasına gittiği hakimin saldırısına uğradı.

Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz’de meslektaşına yapılan saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan acaçıklama şöyle denildi;”24.05.2018 tarihinde Ankara 12.İş Mahkemesi Hakimi(!) tarafından meslektaşımız Ankara Barosu Başkanı Av.Hakan CANDURAN’a gösterilen, değil bir hakim bir insana dahi yakıştıramadığımız bu çirkin hareketi lanetliyor, HSK’yı hakimlik cübbesi arkasına sığınan ama hakimlik ile bağdaştıramayacağımız bu şahsı hakimlik mesleğini daha fazla lekelememek adına görevden el çektirilmesi konusunda göreve davet ediyoruz. Meslektaşımızın sonuna kadar yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan