Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye Belediyesi Yangın Sonrası Pasaj Esnafının Yanında Oldu

Haliliye Belediyesi Yangın Sonrası Pasaj Esnafının Yanında Oldu

Haliliye Belediyesi, Dünya İş Merkezinde çıkan yangın sonrası oluşan yangının izlerini gidermeye çalışan pasaj esnafının yanında olarak, oluşan enkazın kaldırılmasını sağladı.

Başkan Fevzi Demirkol, geçen 22 Mayıs’ta Dünya İş Merkezinde çıkan yangın sonucu çok sayıda işyerinin zarar görmesinin ardından esnafa destek amaçlı Temizlik İşleri Müdürlüğüne, esnafın temizlik konusundaki ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla talimat verdi. Bunun üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın sonucu oluşan enkaz ve malzemelerin temizlenmesi için hummalı çalışmalar gerçekleştirdi. Ekipler, sahur vaktine kadar devam ettirdiği çalışmalarla enkazın kaldırma işlemini tamamladı. Temizlik işçileri, enkazı kaldırdıktan sonra çalışmalarını ince temizlikle devam ettirdi.

Pasaj esnafı, yaşanan süreçte Haliliye Belediyesinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan