Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / İbrahim Tekatlı Şanlıurfaspor İçin Adaylığını Açıkladı

İbrahim Tekatlı Şanlıurfaspor İçin Adaylığını Açıkladı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-10 Haziran’da yapılacak olağan genel kuruluna kısa bir süre kala daha önce adaylıklarını açıklayan mevcut başkan Emin Yetim, Nihat Çakır,Ali Çiçek’ten sonra Şanlıurfaspor başkanlığına İbrahim Tekatlı’da aday oldu.

Şanlıurfaspor’un olağan kongresine 3 listenin olacağı düşünülürken seçime kısa bir süre kala İbrahim Tekatlı’da adaylığını açıkladı. Şanlıurfa’da yıllarca amatör kulüplerde antrenörlük ve Başkanlık yapan Tekatlı Ruha Ajansa yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti: “Bizler futbolun içinden gelen insanlarız sorunların nasıl giderileceğini çok iyi bilen kişileriz, futbolda başarılı olmak için neyi nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Onun için Şanlıurfaspor başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.Şanlıurfaspor için kısa,orta ve uzun vadeli planlarımız var.Seçildiğim taktirde iyi bir yönetimle Şanlıurfaspor’u layık olduğu yere taşıyacağını inanıyorum.Bu nedenle adaylığımı açıklıyorum.”

“FUTBOLUN İÇİNDEN GELİYORUM”
Şanlıurfaspor başkan adayı İbrahim Tekatlı, “Şanlıurfaspor Kulüp başkanlığına adaylığımı açıkladım. Yapılan yanlışlardan dolayı Şanlıurfaspor kulüp başkanlığını istiyorum. Özellikle Şanlıurfaspor’da yapılan yanlışlardan dolayı,kulüp büyük bir borç altına sokuldu, bu borçları, sıkıntıları bildiğim için başkanlığımı açıkladım. Kendi hedeflerimiz var, hedeflerimizi biliyoruz. Kendi öz değerlerimize değer verdiğimiz zaman daha iyi işler başaracağımıza inanıyoruz. İyi bir ekiple işi bilen insanlarla, güzel işler başaracağımızı umuyorum. Sonuçta futbolu bilen, futbolun içinden gelen insanlarız ve Şanlıurfaspor’u en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan