Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 3 kişinin öldüğü facia ile ilgili 12 kişi gözaltına alındı

3 kişinin öldüğü facia ile ilgili 12 kişi gözaltına alındı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kavgayla ile ilgili güvenlik güçleri 12 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

25 Mayıs Cuma günü Viranşehir ilçesi Yeni Mahalle’de oturan, düğünlerde davul çalarak geçimini sağlayan Dolaş ve Kırmızı aileleri arasında aile fertleri tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgada silahlar kullanıldı. Kavga sırasında Ahmet, Sabri ve Şeyhmus Kırmızı öldü, Hacı, Sait ve İbrahim Halil Kırmızı ise yaralanmıştı. Emniyete bağlı ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. Şüphelilerin Adıyaman ve Elazığ’a kaçtıkları belirlendi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonla iki ilde  12 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünden sonra emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan