Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Baydilli ve Vekil Cevheri Esnaftan Destek İstedi

Başkan Baydilli ve Vekil Cevheri Esnaftan Destek İstedi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Karaköprü ‘deki esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Karaköprü ilçesine bağlı Mehmet Hafız Bulvarı, Çankaya ve Şenevler mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Karaköprü gezisi sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

Gezi sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü esnafının bilinçli olduğunu dile getirirken, “Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, İlçe Başkanımız, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte Karaköprü ’de esnaf ziyaretini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın partimize teveccühü bizleri mutlu ediyor. İnşallah Karaköprü olarak partimizin oy oranını yükselteceğiz. Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri’nin Karaköprü de yaptığı çalışmalarından dolayı ve Karaköprü’müzü en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü ilçesinde esnafı gezdiklerini, esnafın Türkiye’ye yaşatılmak istenen kaosun farkında olduğunu söyledi.

Milletvekili Cevheri şunları söyledi:

“Karaköprü Belediye Başkanımız ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte Karaköprü’müzde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. 1 Kasım’dan bu yana her zaman esnafımızla iç içeyiz. Her gezdiğimizde esnafımızın ve şehrimizin geliştiğini gördük. Bu da ciddi manada bizi sevindiriyor. İnşallah 24 Haziran’da Reisi cumhurumuzu seçeceğiz. Ben Şanlıurfa’ma ve özellikle Karköprü’ye çok güveniyorum.Her zaman partimize yüksek oranda destek vermişlerdir. Yine bu desteğin devam ettiğini görmek bizi memnun etmiştir. Biz Karaköprü’müzün ve Şanlıurfa’mızın emrindeyiz.”

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin 1 Kasım seçimlerinden sonrada sahayı hiç boş bırakmadığını söyledi.

Aksoy, “Karaköprü’müz, Şanlıurfa’mız ve Türkiye’de büyük bir başarı elde ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçişle birlikte ülkemiz öncelikle siyasi anlamda bir istikrar sonrasında ise ekonomik istikrarın sağlanmasıyla birlikte çok güzel bir kalkınma sağlayacaktır” dedi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin Karaköprü’deki esnaf gezisine Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, belediye meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan