Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Çiftçi,Özbeklerin Sorunları ve Taleplerini Dinledi

Başkan Çiftçi,Özbeklerin Sorunları ve Taleplerini Dinledi

24 Haziran öncesi Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçede seçim çalışmalarını  aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, Ceylanpınar’da esnaf,  vatandaşlar, dernekler ve STK’ları ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

24 Haziran seçimleri öncesi Şanlıurfa’nın her kesimi ile bir araya gelerek seçimin önemini anlatan Başkan Nihat Çiftçi, bu kez Ceylanpınarlıları ziyaret etti. AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Toru ve Halil Özşavlı, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Şimşek İlk birlikte AK Parti İlçe Teşkilatına geçen Başkan Nihat Çiftçi burada AK kadrolarla birlikte yürütülen ve yürütülecek olan çalışmalara değindi

Buradan Şanlıurfa Özbekler Yardım ve Dayanışma vakfına giden Başkan Nihat Çiftçi ve heyet, Özbeklerin sorun ve taleplerini dinledi. Hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, AK Belediyelerin Ceylanpınar’ın geleceği için yapacağı projeleri açıklayarak Özbek kardeşlerimizin 24 Haziran seçimlerinde hükümetin yanında yer alacağı belirtti.

Buradan Kırsal bölgeye  geçerek farklı farklı mahallerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi,  ardından Ceylanpınar STK’larını ve kurumları ziyaret etti. Son olarak Ceylanpınar merkezdeki esnafla ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçimlerini anlattı.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan