Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Sigara Operasyonu,7 Tutuklama

Şanlıurfa’da Sigara Operasyonu,7 Tutuklama

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Mayıs’ta gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 130 Bin paket kaçak sigara ele geçirdi 82 kişi gözaltına alındı,7 kişi mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Şube müdürlüğü ve bağlı birimlerce, terör örgütüne karşı amansız bir mücadele örneği veriyor. KOM şube ekiplerinin sigara kaçakçılarına karşı düzenlediği her operasyonda terör örgütlerinin finansal kaynaklarına yeni bir darbe vuruluyor. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Mayıs ayı raporunu açıkladı.Mayıs ayında siğara kaçakçılarına büyük darbe vurdu.Mayıs ayında düzenlenen operasyonlarda 82 kişi yakalanmış,7 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada;”Kom şube müdürlüğü ve bağlı birimler tarafından kaçakçılık suçunun önlenmesi ,devletin milyonlarca lirayı bulan vergi kaybının engellenmesi ve terör örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması amacıyla ilimiz genelinde Mayıs ayı süresince yapılan operasyonlarda gümrük kaçağı sigara taşıyan depolayan ve satan 82 kişi yakalanmış 7 tanesi tutuklanmıştır. Yapılan aramalarda toplam 130.000 paket kaçak sigaraya el konularak imha edilmiştir.”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan