Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Kınaş Ailesi’nden Ak Parti’ye Tam Destek

Kınaş Ailesi’nden Ak Parti’ye Tam Destek

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında ilçenin köklü ailelerinden Kınaş Ailesi’ni ziyaret etti. Kınaş Ailesi, yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’ye tam destek vereceklerini ifade etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmadan çalınmadık kapı bırakmayan Başkan Menderes Atilla, ilçenin önde gelen aileleri ve aşiretlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

AİLE GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ 24 HAZİRAN’DA DA AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEK
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililer ilçenin önde gelen ailelerinden Kınaş Ailesi’ni ziyaret etti. Kınaş Ailesi yaklaşan seçimler öncesinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ve Ak Parti’ye desteğini açıkladı. Kınaş Ailesi, Ceylanpınar’a yapılan hizmetleri görmezden gelemeyeceklerini ve geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte Ak Parti’ye destek vereceklerini belirtti.

“TOPYEKUN BİZLERE VERMİŞ OLDUKLARI BU DESTEKLE GÜCÜMÜZE GÜÇ, CESARETİMİZE CESARET KATMIŞLARDIR”
Ceylanpınar Belediye Başkanı, Kınaş Ailesi’nin desteğiyle Ak Parti’nin gücüne güç kattığını ifade etti. Atilla, “Öncelikle Kınaş ailesini tercihlerini istikrardan yana kullandıkları için canı gönülden tebrik ediyorum. Kınaş ailesi, Ceylanpınar ve Ceylanpınar’ın dışında yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla kentin gururu haline gelmiş sayılı ailelerdendir. Daha önce de AK Parti ile ilişkili olan Kınaşlar siyasette aktif rol alan bir ailedir. Teşkilatçılığı çok iyi bilen Kınaş ailesi her konuda faydalanabileceğimiz donanımlı ender ailelerdendir. Topyekun bizlere vermiş oldukları bu destekle gücümüze güç, cesaretimize cesaret katmışlardır” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan