Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER /  TORU “24 Haziranda AK Parti ve Ülkemiz Kazanacak”

 TORU “24 Haziranda AK Parti ve Ülkemiz Kazanacak”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Eyyübiye esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ak Aday Toru, son 16 yılda AK Parti hükümetleri tarafından yapılan hizmetleri anlatarak güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin kaldırılması adına vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi.

Gece gündüz 24 Haziran genel seçimleri için sahada Ak Parti için çalışarak destek isteyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Eyyübiye ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya seçim çalışmalarında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Mehmet Zeki Tuğrul, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Ak Parti İl ve Eyübiye İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

Esnafın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya her zaman destek verecekleri sözünü veren esnaflar Toru’yu bağırlarına bastı.  Esnaf gezisi sonrasında Eyyüp Peygamber Makamını da ziyaret eden aK Aday Toru, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Myk Üyesi Mehmet Zeki Tuğrul, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Ak Parti İl ve Eyyübiye İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar burada bir açıklama yaparak vatandaşın yaparsa yine AK Parti yapar dediğini ve 24 Haziran’a doğru ilerlerken Ak Parti’ye olan güvenin ve inancın artarak devam ettiğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, İbrahim Toru ile seçim çalışmalarını sürdürmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKParti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Mehmet Zeki Tuğrul ise Şanlıurfa’da olmaktan ve aktif olarak çalışan halkın sevdiği İbrahim Toru ile seçim çalışmalarında gördüğü sevgiden dolayı Ak Parti ailesi olarak onur duyduğunu ifade etti.

Halkın büyük teveccühü için herkese teşekkür eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, 24 Haziran’da büyük bir oy farkı ile Ak Parti kazanacak diyerek esnaf ve vatandaşların ilgi ve sevgisinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan