Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Şanlıurfa CHP’de İşler Beklendiği Gibi Gitmiyor

Şanlıurfa CHP’de İşler Beklendiği Gibi Gitmiyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-24 Haziran seçimleri öncesinde Şanlıurfa’da Ak Parti,MHP ve Saadet Partisi harıl harıl çalışırken CHP’nin çalışmaları hayal kırıklığı yaşattı.

Siyasi partilerde adaylar seçime sayılı günler kala özellikle tüm adaylarını koordineli bir şekilde sahaya sürerken, CHP’de ise erime ve kan kaybı devam ediyor.

MUHARREM İNCE:”URFA’DA KAZANAN TÜRKİYE’DE KAZANIR”DEMİŞTİ

Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu’na Urfa üzerinden yüklenmesi, Şanlıurfa siyasi kulislerinde her zaman konuşulan “Urfa’da kazanan parti Türkiye’de kazanır” sözlerini hatırlattı. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,Daha öncede CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Urfa üzerinden yüklenmişti.İnce, CHP’nin iktidar olamadığının nedenini ise Şanlıurfa’dan Milletvekili çıkaramaması olarak göstermişti.Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ‘’Şanlıurfa’da milletvekili çıkaramayan CHP, iktidar olamaz’’ demişti.

CHP ŞANLIURFA’DA 2002’DEN BERİ VEKİL ÇIKARAMIYOR
Yaklaşık 15 yıldır Şanlıurfa’da milletvekili çıkaramayan CHP, Şanlıurfa’da en 14 Kasım 2002’de yaklaşık 16 yıl önce 3 milletvekili çıkartmıştı. Mahmut Yıldız, Vedat Melik ve Turan Tüysüz CHP’den Şanlıurfa milletvekili olmuştu.CHP 22.Dönem miletvekili çıkardığı dönemden bu yana Şanlıurfa’yı mecliste temsil edemiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan