Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Başkan Yetim’den Başkan Adaylarına Gönderme

Başkan Yetim’den Başkan Adaylarına Gönderme

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, bugün yapılması planlanan Şanlıurfaspor olağan kongresinin salt çoğunluğunun sağlanamaması üzerine ertelenen kongre ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Başkan Emin Yetim biz buradayız.Aday olanlar nerede diyerek Başkan adaylarına göndermelerde bulundu.

Başkan Yetim, Şanlıurfaspor kongresi için bugün bir araya geldiklerini belirterek, şunları kaydetti; “Bugün bu salonda üzücü bir tablo ile karşılaştık, salt çoğunluk sağlanamadığından dolayı kongremiz ertelendi. Keşke bugün başkan adaylarının da katılımıyla çoğunluğu sağlayarak kongremizi yapabilseydik, çünkü hem transferler hem de kamuoyu açısından daha iyi olurdu. Çoğunluk sağlanamadığı için Kongre 17 Haziran yani Bayramın 3’üncü gününe ertelendi.Bugün bu salona gelerek Kongremize katılım gösteren arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Bir dahaki kongrede inşallah aday sayısı da fazla olur, Pazar günü yapılacak kongreye tüm delegelerimizi bekliyoruz. Ayrıca bu kongrede başka aday olmak isteyen arkadaşlarımızı da görmek istiyoruz. Şanlıurfaspor için iyi bir yarış olur.”ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan