Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aktepe Mahallesi Camii Halılarına Kavuştu

Aktepe Mahallesi Camii Halılarına Kavuştu


Ceylanpınar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde kırsal mahallerdeki cami ve kültür evlerinin halılarını yeniliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi’nin koordineli çalışmasıyla cami ve kültür evlerinin halıları yenileniyor. Bu kapsamda Aktepe Kırsal Mahallesi’nde bulunan camili kültür evinin halıları serildi.

Konu hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, 50 yıllık caminin yerine yapılan cami kültür evinin inşasının ardından halılarının serildiğini söyledi.

“CAMİNİN İBADETE AÇILMASI KONUSUNDA DA TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞ OLDU”
Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, halı seriminin yapılmasıyla beraber caminin ibadete hazır olduğunu ifade etti. Bayol, “Bugün Yukarı Taşyalak mahallesindeyiz. Biz geçen ay meclis kararıyla bu mahallenin adını Aktepe olarak değiştirdik. Tarihi 24 Haziran seçimlerinde de mahallemizin ismi gibi ak bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaklarına inanıyoruz. Mahalle muhtarımız ve halkımızdan gelen talep üzerine Belediye Başkanımıza 50 yıllık bir mahalle olduğunu ve eski bir camilerinin olduğunu ilettik. Belediye Başkanımız Menderes Atilla’da gelen talebe anında cevap vererek mahalle halkımıza çok amaçlı bir kültür evi yaptı. Belediyemiz ve mahalle halkımızla el ele vererek mahalle içinde ayrıca çok güzel bir cami de inşa ettik. Bugün de camimize belediye ekiplerimizce halıları da serildi ve caminin ibadete açılması konusunda da tüm hazırlıklar tamamlanmış oldu. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BELEDİYEMİZE, BELEDİYE BAŞKANIMIZ MENDERES ATİLLA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”
Aktepe Mahalle Muhtarı Sinan Çozguç, ise taleplerine anında cevap veren Ceylanpınar Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ceylanpınar Belediyesi tarafından mahallemize kültür evi yapıldı. İbadete açılacak olan camimizin de halı ihtiyacı vardı. Belediyemiz hemen o konuda da bizlere yarcımdı oldu. Belediyemize, Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya teşekkür ederim. İnşallah mahalle halkımız ile birlikte seçimde de iyi bir sonuç alacağız” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan